Sfaturi pentru o viață financiară sănătoasă pentru persoanele aflate în șomaj!

Nimeni nu este responsabil de fericirea ta – in afara de tine.

Felicia Iederă Sfaturi pentru o viață mai bună by “Sfaturi pentru o viata mai buna Pentru a-ti imbunatati calitatea vietii, trebuie sa incepi cu pasi mici – ce-i drept – sa  cate ceva in rutina ta zilnica. Nu iti irosi energia ta pretioasa pe barfe, pe “vampiri energetici”, pe problemele din trecut, pe gandurile negative sau pe acele lucruri pe care nu le poti controla. Ceea ce cred alti oameni despre tine nu este deloc treaba ta. Luați-o și puneți-o într-o vază acasă. Mananca mai multe alimente care cresc in copaci sau pe anumite plante si mananca mai putine alimente procesate in fabrici. Nici nu ai idee despre ce este vorba in “calatoria” lor prin aceasta lume. Este, potrivit șamanilor, o amuletă care vă va proteja locuința.

50 de sfaturi care te vor face să înțelegi viața așa cum este.

. Iarta-i pe cei care ti-au gresit pentru tot ce ti-ar fi facut! Nu te lua prea in serios. La fel de importantă precum comunicarea este liniștea, de aceea, potrivit șamanilor, trebuie să stați măcar o zi în liniște. Indiferent cat de buna sau rea este o situatie, retine un lucru: se va schimba. Mananca afine, broccoli si migdale. Oferte credite rapide. Si in timp ce mergi, zambeste! Acesta este antidepresivul suprem. Trăind în comuniune cu natura, cu frumusețea și duritatea sa, șamanii au reușit să găsească soluția unei vieți împlinite. De altfel, refuzul de a face rău cuiva este primul principiu după care se ghidează șamanii. In fiecare noapte, inainte de a merge la culcare, roaga-te si fii recunoscatoare pentru tot ceea ce ai realizat astazi! Aminteste-ti ca esti prea binecuvantata pentru a fi stresata. Sfaturi pentru o viață financiară sănătoasă pentru persoanele aflate în șomaj. Invidia este o pierdere de timp. Atunci cand te trezesti dimineata, roaga-te si cere-i lui Dumnezeu sa iti ofere indrumare, sa te ghideze pentru a-ti atinge scopul in ziua respectiva. Indicat ar fi să aruncați pâine, lapte sau monede. In loc de asta, investeste-ti energia intr-un mod pozitiv, pe timpul prezent.

Sfaturi pentru o viață mai bună -

. Pune-te de acord ca nu esti de acord cu o idee sau cu o persoana. Fa pace cu trecutul tau in asa fel incat acesta sa nu iti strice prezentul.

15 sfaturi pentru o viață mai bună - Cosmopolitan

. Nu în ultimul rând, vracii ne spun să nu aruncăm niciodată gunoiul în apă, întrucât duhul acesteia se poate înfuria. Bea ceai verde si apa din abundenta. Asa ca pastreaza legatura cu ei. In fiecare zi, incearca sa faci cel putin trei persoane sa zambeasca. Ai deja tot ceea ce ai nevoie. Viata este prea scurta pentru a-ti irosi timpul urand pe cineva. Nu iti compara viata ta cu a altora. Nu invidiați pe nimeni! O altă lecție dată de șamani este să nu invidiem pe nimeni ci să învățăm să zâmbim mai des pentru a primi în schimb aceleași zâmbete. Prietenii tai sunt cei care vor fi alaturi de tine. Vracii ne învață și cum să ne comportăm atunci când avem discuții în cuplu. Nu trebuie sa castigi fiecare cearta sau disputa. Slujba ta/serviciul tau nu va avea grija de tine atunci cand esti bolnav. Dacă vă e greu în anumite momente ale vieții, nu deznădăjduiți, ci cântați și veți vedea cum vă veți relaxa. Ferratum IFN 2017 – credit rapid fara adeverinta. Mananca micul dejun ca un rege, ia pranzul ca un print si ia-ti cina ca un student care nu mai are bani pe cardul sau. Fără să ne certăm, dacă jumătatea noastră s-a supărat din diverse motive, trebuie să o îmbrățișăm și se va liniști. Nimeni altcineva nu o face. Viata nu este corecta, insa – daca stai sa te gandesti mai bine – este inca buna. Pentru a avea energie și putere, strângeți pietre de pe albiile râurilor. Sfaturi pentru o viață financiară sănătoasă pentru persoanele aflate în șomaj.

Sfaturile șamanilor pentru o viață fericită. Sunt sfaturi.

. Pentru mulți dintre noi, șamanismul este ceva exotic, însă nu e nici pe departe așa

Comentarios