Cum te selectăm?

Notează faptul că dezactivarea unei iconițe de sistem nu înseamnă că se mută în lista de iconițe ascunse din sertarul de sistem, listă pe care o poți deschide apăsând pe mica săgeată de lângă zona de notificări. Tot ce trebuie să faci este să te întorci la secțiunea “Bară de activități” din aplicaţia. Aveți mai multe detalii aici. Asta înseamnă că trebuie să apeși pe butonul din secțiunea “Selectaţi ce pictograme apar în bara de activităţi”. Imprumuturi rapide pana la salariu online. Fiecare iconiţă are un comutator în dreapta sa, pe care îl poţi folosi pentru a activa sau dezactiva respectiva iconiţă pe bara de activităţi. O a treia metodă de a ajunge la setările zonei de notificare este să navighezi prin aplicaţia. Ori, dacă vrei să vezi mereu iconița de baterie în sertarul de sistem, activează comutatorul. În partea dreaptă a ferestrei, apasă pe legătura Selectaţi ce pictograme apar în bara de activităţi”. Această acţiune te duce la secţiunea “Bară de activități” din aplicaţia. Dezactivarea unei iconițe de sistem înseamnă că este cu adevărat dezactivată, adică nu o mai poți găsi nicăieri pe bara de activități.

Fundaţia Comunitară Sibiu

. Apoi, mergi la Personalizare şi apasă pe secţiunea Bară de activități din partea stângă a ferestrei. De asemenea, dacă preferi să vezi toate iconiţele pe bara de activităţi, poţi să activezi comutatorul “Întotdeauna afişaţi toate pictogramele în zona de notificare”. Totuşi, există câteva iconiţe care sunt mai speciale. Chiar este atât de simplu! De exemplu, dacă vrei să afișezi iconița rețelei pe bara de activități, asigură-te că activezi comutatorul numit.

Vorbim despre pictogramele de sistem. Îl puteți descărca de aici. Dacă începi de la zero, deschide aplicația , mergi la Personalizare, deschide secțiunea “Bară de activități” și apoi, imediat sub “Selectaţi ce pictograme apar în bara de activităţi”, apasă pe legătura numită “Activaţi sau dezactivaţi pictogramele de sistem”.

Office 2013, liber la download şi gratis de folosit pentru.

. Pentru a putea selecta care vor fi afişate pe bara de activităţi, va trebui să mergi la fereastra “Activaţi sau dezactivaţi pictogramele de sistem”. Imprumuturi rapide cu acte putine. Dacă ai întrebări sau probleme, nu ezita să ne laşi un comentariu mai jos. Totuşi, procesul este foarte diferit de cel din trecut. Toate iconițele de sistem pe care alegi să le ascunzi din sertarul de sistem sunt ascunse, dar pot fi încă accesate dacă apeși pe iconița în formă de săgeată din partea stângă a zonei de notificări. Să ne întreținem frumusețea cu bani puțini. Cum te selectăm. Aşa cum poţi să vezi în captura de ecran de mai jos, toate iconiţele de sistem sunt listate şi toate au un comutator de pornit/oprit pe care îl poţi folosi pentru a afişa sau a ascunde aceste iconiţe. Lista continuă cu toate iconițele care sunt disponibile. Deschide aplicaţia urmând oricare dintre metodele descrise aici:. Această fereastră listează toate iconiţele care sunt afişate sau pot fi afişate pe bara de activităţi.

10 lucruri pe care geniile spun că ar trebui să le ştii

. Pentru a deschide setările Zonei de notificare, derulează în jos prin lista de setări pentru bara de activități și apasă pe legătura “Selectaţi ce pictograme apar în bara de activităţi” din partea dreaptă a ferestrei. Zona de notificare de pe bara de activităţi, cunoscută și sub numele de system tray sau sertar de sistem, este prezentă în Windows de foarte mult timp. VivaCredit – Ai 0% DOBÂNDĂ la primul tău credit!. În meniul contextual, apasă pe “Setări bară de activități”. Dacă nu vrei să vezi nici o iconiţă pe bara ta de activităţi, dezactivează comutatorul. Cum te selectăm. Din fericire, să ajungi acolo este foarte uşor. Sperăm ca acest ghid să te fi ajutat să faci lucrurile să meargă aşa cum ai vrut

Comentarios