Cum deschid o societate nebancara?

A cincea ecranizare ar fi fost Le scaphandre et le papillon, dar cum v-am zis, m-am grăbit să scriu despre filme. Nici cu serialele nu stau mai bine, dar macar cu mare parte din ele sunt la zi și astept toamna să revină cu sezoane noi. Cum am mai mult timp în perioada asta, mi-am propus să îmi organizez filmele cumva pe categorii.

Druizii |

. Nu știu de ce, pe toată durata cărții, mi-am închipuit-o brunetă și tunsă scurt, cu toate că sunt destule pasajele în care Ayn Rand vorbește despre părul ei bălai și lung până la umeri. Peste unele chestii se trecea în câteva secunde și altele durau prea mult. Mă plictisește și n-am chef să completez spațiile goale. Și pe Kakuro Ozu, deși mi-a plăcut actorul ales. În rest, filmul ciuntește grav din geniul cărții, iar eu ca fan declarat al ei am fost dezamăgită. Singurul actor care mi s-a părut că se potrivește întru totul imaginii pe care mi-am făcut-o despre el e Raymond Massey, interpretul lui Gail Winand.

MEMBRANA CELULARA -

. Cu toate astea, tipic cinematografiei franceze și filmelor de artă, acestei ecranizări îi lipsește muzica.. Imprumuturi rapide nebancare | credit24.ro. Cum deschid o societate nebancara. Nici măcar dialogurile n-au fost pe măsura celor din carte, iar dacă mă întrebați pe mine, dialogurile sunt cea mai savuroasă parte. imprumut bancar rapid fara acte. Josiane Balasko e o foarte potrivită Mme Michel, în schimb pe Paloma mi-am închipuit-o altfel. Anul ăsta stau deosebit de prost la capitolul filme. Eram curioasă și de alegerea actorilor, de jocul lor, de decoruri, de tot. Ce trebuie să conţină un plan de afaceri. Liniște, muuuuultă liiiiiniște, de am zis că adorm. Nu mi-au plăcut actorii deloc. Cum deschid o societate nebancara. Și am zis să încep cu niște ecranizări de care Sotzu nu era curios, dar eu da. Ecranizarea romanului Eleganța ariciului nu putea fi decât franțuzească. N-am nimic de comentat, de imputat, de laudat, filmul e o ecranizare bună ce respectă cartea, dar probabil ar fi plictisitor tare fără lectură în prealabil. Ce nu trebuie să faci atunci când îți pierzi locul de muncă. Am abandonat și m-am uitat în schimb la o emisiune de pe Digi Life. Plus că subtitrarea mea era nesincronizată și mă enervase și asta. Și mi-am propus să văd cinci, dar m-am grăbit să scriu postul ăsta înainte de a mă apuca de ultimul. Vă încurajez să le citiți mai întâi, dar dacă nu există interes poate totuși filmele vă deschid apetitul. Ecranizarea Pădurii norvegiene, la fel ca și cea a Eleganței ariciului, mi se pare normal să aparțină țării de baștină a scriitorului. Bun de văzut într-o seară de luni. Și-am fost cam dezamăgită, deși mă așteptam să nu poată fi redate exact toate momentele esențiale. Părerea mea e că nici unul nu e mai bun decât cartea deși Water for Elephants e chiar foarte bine realizat. Nu mă pot lăuda că am văzut filme japoneze așa că eram curioasă cel puțin de filmul ăsta, dacă altele nu-mi stârnesc interesul. Nu-mi place liniștea în filme. Dacă era americană sau englezească n-ar fi fost deloc autentică.

Prea multă liniște, prea multe pauze, prea multă tăcere. N-am povestit subiectul lor, dar vă invit să citiți recenziile cărților

Comentarios