Cum îți îmbunătățești sănătatea financiară în 2018

În caz contrar, anumite parteneriate sau asocieri profesionale pot ajunge la un final brusc și nedorit. Găsește timp pentru intimitate. De această dată, poți gestiona situația cu mai mult realism, deși rămâi foarte atras de obiectele de lux. Dacă ai o problemă cu vorbitul despre asta, vei avea și cu rezolvarea ei. Dacă amândoi vă puneți sufletul în relație, vă veți reconecta la un nivel profund. Nu uita că sexul nu e ceva murdar. Nu pune în pericol o căsnicie sau o relație bună, doar pentru că ai o problemă. Ai tendința să contești orice fel de autoritate, iar acest lucru nu îți aduce avantaje. Cum îți îmbunătățești sănătatea financiară în 2018. Nu rămâne singur cu un fost partener de care încă ești atras. Leii care suferă de afecțiuni mai vechi, pot avea parte de ameliorări ale stării de sănătate. Declară-ți dragostea de multe ori, spune „te iubesc“. Nu căuta tovărășia celor care sunt infideli partenerilor lor.

ANANDA PR | Boutique Communications Studio

. Apar oportunități de a rezolva dispute care au început în luna iunie, dar acestea nu se încheie cu ușurință, dacă ținem cont că Marte, situat în preajma Nodului Sud, formează careuri cu Venus și cu Uranus. Ceea ce poate să îți dăuneze ori să te dezechilibreze este o predispoziție spre agresivitate și hiperactivitate. Eastrolog.ro semnalează că această conjunctură astrală poate contribui la rupturi bruște, dar și la decizii la fel de bruște de căsătorie.

Sunteți împreună de multă vreme? Pasiunea scârțâie? Cum.

. Marte, guvernatorul casei carierei Leului, este și el în mers direct, ceea ce înseamnă că reușești să progresezi din punct de vedere profesional și se poate debloca un post pe care îl dorești sau o situație la locul de muncă ori în relația cu șefii. Unii Lei pot constata că viața profesională prea aglomerată, atât a lor, cât și a perechii de viață, a generat o anumită înstrăinare, care nu poate fi depășită decât de cei care se iubesc cu adevărat. Nopți doar pentru voi doi, departe de stres sau de copii, câte un weekend undeva departe.. Imprumuturi rapide fara adeverinta de venit. Dacă faci asta, vei vedea că partenerul tău se dezgheață și el și îți va răspunde în același mod. Related videos Dragoste și viața în doi: Odată cu ieșirea lui Marte din retrogradare, în casa parteneriatelor Leului, viața de cuplu se animă. Nu este exclus să se reaprindă o dispută legată de faptul că îți petreci prea mult timp cu proiecte profesionale și acorzi prea puțin timp perechii de viață. Când sunteți în grupul de prieteni, nu flirta cu alți mebri ai sexului opus. Tratează-ți partenerul de parcă ar fi cineva foarte special. Eastrolog.ro îți recomandă să îți susții punctul de vedere într-un mod mai puțin agresiv și să dai dovadă de mai multă stăpânire de sine. Comportamentul este uneori contagios. Asigură-te că nu faci compromisuri mari. Prin urmare, din punct de vedere fizic nu sunt motive de îngrijorare. Fă-l să se simtă special atunci când cineva te face să te simți tu astfel, asta previne dorința de a fi infidel. Cei mai mulți preferă tihna alături de părinți sau, pur și simplu, au nevoie de mai multă libertate de mișcare și evită demersurile romantice de orice fel. Dacă nu vrei ca fiul sau fiica ta să fie într-un grup de copii ale căror comportamente le dezaprobi, este valabil și pentru tine, ca adult. E timpul să trageți semnalul de alarmă și să treceți la acțiune.

Foto: Shutterstock Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Psychologies.ro pe FACEBOOK Loading. De fapt, prevenirea infidelității nu este grea, câtă vreme amândoi comunicați și vă arătați reciproc atașamentul. Vei vedea că poate îți place și ție. Alcoolul te poate face să te comporți urât și fără considerație față de partener, deci evită alcoolul în exces. Dacă ai fost abuzat/ă sexual în trecut, atunci trebuie să cauți terapie. Veniturile pot crește, dar se întrevăd cheltuieli cu amenajarea spațiului de locuit. Romantismul trebuie menținut. În dormitor și în afara lui… Asigură-te că liniile de comunicare sunt deschise. Prin urmare, s-ar putea să ai parte de confruntări și să nu te mai poți eschiva de la luarea unor decizii. Așadar, asumă-ți momentele penibile și discută despre ceea ce nu merge. Dacă nu te poți abține de la a te gândi la alți parteneri sau partener, e cazul să cauți ajutor. Dacă altcineva decât partenerul actual îți atrage atenția, atunci este rolul tău să aperi cuplul în care te găsești, pentru a nu-l răni pe celălalt. Această configurație astrală îți susține triada caselor material-profesionale, deschizând excelente perspective profesionale și financiare. Asta înseamnă că trebuie găsite modalități de a rezolva problemele, care să fie mulțumitoare pentru amândoi, nu doar pentru unul dintre parteneri. Te faci remarcat cu ușurință, dar nu lipsesc conflictele, mai ales în a doua jumătate a lunii. Dacă ai dezvoltat o dependență de sex, află că se tratează. Dacă viața voastră amoroasă stagnează, vorbiți despre asta. Dacă partenerul sau partenera vrea ceva nou, măcar încearcă

Comentarios