Trebuie sa imprumuti bani

Altfel, intr-una din zile, te vei trezi ca ti se arunca in fata o hartie pe care scrie „fonduri insuficiente”. Trebuie sa imprumuti bani. Ideea de shopping, chiar daca pare frumoasa si distractiva in filme, atunci cand ajungi la casa de marcat si trebuie sa scoti bani din buzunar, scenariul nu mai este la fel de placut. Imprumuturile reprezinta o cursa continua, in care poti intra usor, insa iti trebuie inteligenta si un control bun al banilor. Altfel, imprumuturile se pot transforma din prieteni in cel mai de temut dusman al tau.

Cum Sa Economisesti Bani Lunar: 5 Trucuri Simple Si …

.

´´Nu esti sarac daca nu ai bani. Esti sarac daca nu ai un vis´´Randy Gage

. In caz contrar, orice depasire a termenului de plata sau de solicitare de prelungire a acestuia echivaleaza cu un efort financiar mai mare, fiindca soldului contractat si dobanzii aferente li se vor adauga noi costuri care vor creste suma totala de plata. Tot felul de promotii te vor imbia, de la intrarea in magazin pana la casa de marcat, pentru ca tu sa mai adaugi ceva de ultim moment atunci cand stai cumintel asteptandu-ti randul sa platesti. Ceea ce este important cu adevarat, este ca tu sa realizezi ca: cumperi in mod constant MAI MULT decat iti este NECESAR. Exista si vor exista intotdeauna activitati, sentimente, oameni care nu se pot cumpara. Nu poti percepe senzorial suma cheltuita. Infografic Archives.

De ce nu e bine să împrumuți bani săptămâna viitoare. Uite.

. Pentru a face fata situatiei vei fi nevoit sa te imprumuti din nou si astfel vei intra intr-un lant al slabiciunilor. La urmatorul salariu va trebui sa platesti si aceaste datorii, iar bugetul tau lunar va scadea simtitor. Iar daca pentru moment nu-ti pasa, fiind cuprins de euforia cumparaturilor, la un moment dat iti va pasa, crede-ma! Gaura din buget se va simti clar inainte de urmatorul salariu. Limiteaza-te doar la ceea ce ai notat, oricat de tentanta ar fi oferta. Păreri. Cât de mult influențează copii nivelul de economisire a unei familii?. Asta te face sa renunti mai usor la sumele respective de bani. Cum bine spune vorba: “Daca tu nu controlezi banii, banii te vor controla pe tine” Alege intelept. Mai este si o chestiune mentala: in momentul in care trebuie sa scoti efectiv banii din portofel, ii vei scoate mai greu, gandindu-te de doua ori la achizitia pe care vrei sa o faci. Insa asta nu inseamna ca este imposibil. Exista anumite trucuri la care poti apela ca sa eviti zile intregi de incordare pana la primirea salariului. Pentru a putea rambursa banii intr-un mod responsabil, planifica-ti urmatorul salariu in asa mod incat aceasta datorie sa reprezinte obiectivul principal. Hipermarketurile vor incerca sa te atraga cu tot felul de produse care nu iti sunt neaparat necesare. Fereste-te de ele, iar daca e musai sa le folosesti, fii cu mare bagare de seama! Daca te plictisesti, esti stresat sau frustrat gaseste o alta ocupatie in afara de a cheltui bani la cumparaturi. Nu este importanta valoarea produselor nefolosite pe care le-ai achizitionat pana acum.

: daca vrei sa inveti cu adevarat cum sa economisesti bani este necesar sa incepi schimbarea cu tine. Ia o foaie de hartie si un pix.

Despre datorii si datornici: cum sa nu mai imprumuti bani.

. Trebuie sa imprumuti bani. O carte este mult mai ieftina decat majoritatea obiectelor vestimentare si ascunde sfaturi considerate adevarate comori. In loc sa dai bani pe haine, daca tot vrei sa cheltuiesti, investeste in tine, in educatia ta. Atunci cand platesti cu cardul, pur si simplu treci cardul prin aparat si gata. Ingrijeste-te in mod constant de starea ta financiara si orienteaza-te catre economisire, pentru ca numai in acest mod o sa stii cand si cum este mai avantajos sa imprumuti bani! Timpul trece. Cu toate acestea, fortati de imprejurarile financiare in care ne aflam, aplicam pentru un astfel credit, care, in cazul unei gestionari improprii ne poate aduce intr-o situatie financiara neplacuta. Concentreaza-te pe acelea ca sa economisesti bani! Spune-le si prietenilor. Ceea ce ramane din suma totala imparte pe saptamani si zile si limiteaza cumparaturile la banii pe care-i ai. Schimba-ti gandirea! Accepta ideea ca sunt lucruri mai importante de facut in viata, iar banii reprezinta doar un mijloc prin care putem ajunge la unele dintre ele. Atunci cand primesti bani, incepe mai intai prin scaderea banilor de rate, chirie, intretinere etc.

Comentarios