Transforma-ti povestea personala intr-una fericita!

Alexandru Rusu - Ce frumos e sa iubesti si sa fii iubit ! HIP-HOP 2017

. Crede că succesul este un traseu între ceea ce ești și ceea ce ți-ai dori să fii și prezintă, în pași concreți, cum poate o persoană străbate acest traseu pentru a-și împlini visele. Informațiile pe care le vei primi sunt gândite strategic pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții. În programele sale de training, a ajutat mii de antreprenori, manageri de top, agenți de vânzări să obțină performanțe în carieră, dar și în viața personală.

Transforma-ti visul in realitate -

. Transforma-ti povestea in Cluj , Cluj-Napoca.

3 stiluri de mobila pictata manual -

. A dezvoltat un set de principii care fac din succes o realitate chiar și pentru tine.

Garanția satisfacției! Pentru că cel mai important pentru noi este ca tu să fii mulțumit de eveniment și de investiția făcută îți oferim nu doar o promisiune, ci o garanție: dacă nu ești mulțumit de informațiile primite, îți dăm banii înapoi.

A renuntat la multinationala si acum locuieste intr-o.

. Transforma-ti povestea personala intr-una fericita. Jack Canfield te va ajuta să îți dezvolti un plan clar de dezvoltare personal, pe care să îl poți implementa în viața ta de a doua zi. Toate acestea, pentru că suntem siguri de capacitățile lui Jack Canfield și de calitatea evenimentului nostru. JACK CANFIELD - Principiile Succesului. Imprumuturi rapide resita.

Comentarios