Semne că ești un cumpărător impulsiv

La simulări avem în calcul scenariul legiuitorului, cel propus de BNR, și vedem care e impactul”, a explicat acesta.

7 semne că ești un suflet bătrân -

. Comentând evoluția pe segmentul de carduri al BCR, Tomașescu a spus că dinamica trazacțiilor la POS este mai mare decât la ATM, ceea ce înseamnă că oamenii utilizează cardul mai des pentru plata la comercianți. Semne că ești un cumpărător impulsiv. „Facem niște simulări, dar impactul nu cred să fie așa de important, dacă ne uităm la dobânzile aplicate.

10 semne că ești sau o să fii un părinte bun! -

.

10 semne că ești o SCORPIE -

. Creditul pe card nu trebuie asimilat creditului de nevoi personale. Cred că ne oferă oprtunități și încercăm să vedem cum le putem exploata”, a punctat reprezentantul BCR. Noi vom derula o campanie de carduri de credit pentru companiile micro.

10 semne că ești un părinte prea dur | Copii, Homepage.

. Semne că ești un cumpărător impulsiv. Banca se va concentra și pe segmentul cardurilor business, cu o „targetare bine țintită către microîntreprinderi, SME, mari clienți, căci nu putem avea un produs care să acopere tot acest segment de clientelă”. Bani imprumut Buzau. Sperăm să încurajăm utilizarea acestuia, pentru că noi pe aceste carduri avem sistem de plată fără dobândă”.

În opinia lui Tomașescu, dacă ar fi implmentată, plafonarea nu este de așteptat să aibă un impact semnificativ. „Plata ramburs la comercianți se realizează deoarece clienții nu știu că sunt protejați de bancă, și pot fi despăgubiți dacă nu și-au primit marfa. Cardurile au asociate limite de credit, iar BCR derulează simulări privind propunerea de plafonare a dobânzilor, avansată de autorități. Unele societati nebancare acorda imprumuturi rapide fara verificarea la Biroul de Credit. La fel, în cazul vacanțelor etc

Comentarios