Să ne întreținem frumusețea cu bani puțini

Ca o constantă, BBM a rămas întâlnirea de referință a Clubului iar numărul participanților a crescut de la un an la altul. Poți oricând să ne verifici accesând “Galeria foto” sau participând la întâlnirile noastre. Atunci, am descoperit că puterea noastră e dată de solidaritate iar orice mașină poate fi repusă în mișcare cu ajutorul prietenilor. Imprumuturi rapide 24h. La fiecare întâlnire apar mașini noi, restaurate până în cel mai mic detaliu, iar între proprietarii acestora a apărut o adevarată competiție pentru a avea cea mai frumoasă mașină. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Mai întâi prin București, la câte un workshop în jurul broscuțelor sau la un suc și schimb de experiență. A fost primul an în care întâlnirea a devenit internațională, prin participarea mai multor echipaje din Ungaria. Când am prins puțină încredere în mașinile noastre am pornit la drum prin țara. Primul credit este acum GRATUIT.

Concluzii la finalul sezonului de schi: costuri, venituri.

. Să ne întreținem frumusețea cu bani puțini. Lucrul cel mai important: calitatea mașinilor s-a îmbunătățit substanțial.

Cum sa ne ingrijim parul acasa! - YouTube

.

Steve Harvey - Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un.

. La prima ediție a BulliParty ne-am adunat în fața Palatului Parlamentului, apoi am defilat prin oraș până la sediul PBN unde a avut loc petrecerea.

Rowing și Cycling la DTox Fitness Studio: sursă.

. Activitatea noastră a continuat cu entuziasm.

În același timp a debutat seria de călătorii în străinătate unde am participat la întâlnirile de la Budapesta și Gyoma – Ungaria, Rovwinj – Croația , Garbojama – Polonia, Bardinetto și Napoli – Italia, Menton – Franța, Belgrad – Serbia. Pentru datele următoarelor întâlniri urmărește secțiunea “Evenimente” a site-ului. Pe lângă BBM, Bulli Party și SleepWalkers, am început seria de acțiuni umanitare “Renii lui Mosh Craciun” iar membrii clubului au colectat și donat haine, jucării și alimente pentru copiii orfani. Să ne întreținem frumusețea cu bani puțini

Comentarios