Cum sa economisesti bani: 3 metode

: daca vrei sa inveti cu adevarat cum sa economisesti bani este necesar sa incepi schimbarea cu tine. Insa asta nu inseamna ca este imposibil. Exista anumite trucuri la care poti apela ca sa eviti zile intregi de incordare pana la primirea salariului. Atunci cand platesti cu cardul, pur si simplu treci cardul prin aparat si gata. Concentreaza-te pe acelea ca sa economisesti bani! Spune-le si prietenilor. Cum sa economisesti bani: 3 metode. Mai este si o chestiune mentala: in momentul in care trebuie sa scoti efectiv banii din portofel, ii vei scoate mai greu, gandindu-te de doua ori la achizitia pe care vrei sa o faci. Asta te face sa renunti mai usor la sumele respective de bani. Despre piata de tranzactii. Imprumuturile reprezinta o cursa continua, in care poti intra usor, insa iti trebuie inteligenta si un control bun al banilor. Altfel, imprumuturile se pot transforma din prieteni in cel mai de temut dusman al tau. Cum bine spune vorba: “Daca tu nu controlezi banii, banii te vor controla pe tine” Alege intelept. Iar daca pentru moment nu-ti pasa, fiind cuprins de euforia cumparaturilor, la un moment dat iti va pasa, crede-ma! Gaura din buget se va simti clar inainte de urmatorul salariu. Trebuie sa imprumuti bani. O carte este mult mai ieftina decat majoritatea obiectelor vestimentare si ascunde sfaturi considerate adevarate comori. Ideea de shopping, chiar daca pare frumoasa si distractiva in filme, atunci cand ajungi la casa de marcat si trebuie sa scoti bani din buzunar, scenariul nu mai este la fel de placut. Altfel, intr-una din zile, te vei trezi ca ti se arunca in fata o hartie pe care scrie „fonduri insuficiente”.. Schimba-ti gandirea! Accepta ideea ca sunt lucruri mai importante de facut in viata, iar banii reprezinta doar un mijloc prin care putem ajunge la unele dintre ele. La urmatorul salariu va trebui sa platesti si aceaste datorii, iar bugetul tau lunar va scadea simtitor. Nu este importanta valoarea produselor nefolosite pe care le-ai achizitionat pana acum. Fereste-te de ele, iar daca e musai sa le folosesti, fii cu mare bagare de seama! Daca te plictisesti, esti stresat sau frustrat gaseste o alta ocupatie in afara de a cheltui bani la cumparaturi. Ceea ce este important cu adevarat, este ca tu sa realizezi ca: cumperi in mod constant MAI MULT decat iti este NECESAR. In loc sa dai bani pe haine, daca tot vrei sa cheltuiesti, investeste in tine, in educatia ta.

Cum sa economisesti bani? - trece precum fast

. Hipermarketurile vor incerca sa te atraga cu tot felul de produse care nu iti sunt neaparat necesare.

Cum sa economisesti bani in bucatarie - Bucătăria Urecheatei

. Atunci cand primesti bani, incepe mai intai prin scaderea banilor de rate, chirie, intretinere etc. Exista si vor exista intotdeauna activitati, sentimente, oameni care nu se pot cumpara. Limiteaza-te doar la ceea ce ai notat, oricat de tentanta ar fi oferta. Pentru a face fata situatiei vei fi nevoit sa te imprumuti din nou si astfel vei intra intr-un lant al slabiciunilor. Ceea ce ramane din suma totala imparte pe saptamani si zile si limiteaza cumparaturile la banii pe care-i ai. Nu poti percepe senzorial suma cheltuita.

Cum Sa Economisesti Bani Lunar: 5 Trucuri Simple Si Eficiente

. Tot felul de promotii te vor imbia, de la intrarea in magazin pana la casa de marcat, pentru ca tu sa mai adaugi ceva de ultim moment atunci cand stai cumintel asteptandu-ti randul sa platesti. Ia o foaie de hartie si un pix

Comentarios