Cum să discuți cu copiii despre bani?

Expune-l treptat la situatii și experiențe noi Resepectă-i limitele și dorințele. Apreciază-i și lauda-i eforturile. Puteți organiza întâlniri și puteți invita mai mulți copii la un moment dat. Cercetătorii de la Universitatea Harvard, dorind să afle ce trebuie să facă un părinte, în scopul educării micuțului, au efectuat un studiu în acest sens. Împrumutul rapid!. În acest mod ei vor deveni la rândul lor adulți care să empatizeze cu problemele celorlalți. Încurajați-i să ierte, indiferent de răul care li s-a făcut. Ei vor doar să vă răsplătească pentru efortul depus în creșterea lor. E posibil ca prin acest comportament să-l faci pe copilul tău  să simtă că al său comportament este într-un fel anormal. Cum să discuți cu copiii despre bani. E ca o fotografie interioară pe care o oferim celuilalt: ”Uite, acesta sunt eu în momentul de față și acestea sunt nevoile mele emoționale.” Răspunsul primit depinde de abilitățile și resursele interne ale interlocutorului. Spre exemplu, un profesor îți poate spune că al tău copil are probleme cu socializarea, deoarece nu se bucură de lucrul cu alți elevi în activități de grup. Spre exemplu, copilul tău poate prefera să petreacă timp singur în camera lui, cu ușa închisă și nu-și poate exprima cu ușurință sentimentele. Cei mici vor crește într-un mediu familial care ține cont de valorile morale.

Respectă preferințele copilului tău După ce ai înțeles mai bine ce înseamnă să fii introvertit, vei putea să recunoști mai bine preferințele copilului tău. Părinții de multe ori se tem că un copil care își petrece timpul singur și nu vorbește despre sentimentele sale este într-un fel de primejdie emoțională, cum ar fi depresia. Nu duce copilul direct la un eveniment cu zeci de persoane. Copiii introvertiți sunt adesea confundați cu copiii timizi, dar a fi introvertit și a fi timid nu e același lucru. Frustrările pe termen lung, nefiind recunoscute, pot duce la agresivitate. Este important să îi ajutați să identifice aceste stări și să vorbească despre ele, adică să nu le ascundă. Trebui să le dedici timp de calitate, să te implici în hobby-urile lor, să discuți cu ei despre ce contează pentru ei. Acest lucru îl va face să-și consume și mai mult energia. De asemenea, specialiștii spun că este bine ca părinții să le ofere copiilor șanse de a se revanșa față de ei. Arată-le copiilor că-i iubești Prin dăruire, dedicație și multă dragoste, cei mici vor căpăta încredere în ei și vor putea construi relații sănătoase cu cei din jur. Poate își doresc să își ia un serviciu pe perioada verii ca să vă ajute la cheltuielile casei, nu-i certați pentru asta. Vor învăța ce e bine să facă și ce nu, însă li se va oferi și o explicație pentru aceste sfaturi părintești. Din acest lucru poate înțelege că tu consideri acest lucru ca fiind o problemă. Imprumut online, fara deplasari – Ai nevoie doar de Internet. Sau poate te gândești că ceilalți nu sunt capabili să te asculte, sau nu te pot înțelege și vor sări repede să-ți ofere sfaturi și să-ți împărtășească părerea lor. Este posibil ca acel professor să pună presiune pe copilul tău să participe cu mai mare entuziasm la aceste activități. Când vine vorba de copiii noștri facem tot posibilul pentru a-i ajuta să fie pregătiți să se confrunte cu viața și să aibă succes. Atunci când ai înțeles ce înseamnă acest lucru, îți va fi mai ușor să educi un copil introvertit. Dacă există conflicte în familie nu ar trebui să se desfășoare în fața copiilor. Introvertiții nu pot fi niciodată sufletul petrecerilor, dar ei sunt oameni interesanți!.

Dacă am zis că nu mai beau, nu mai beau - cum să …

. De mici ar trebui să le insuflați dragostea pentru aproapele lor și pentru necuvântătoare. Copilul tău nu are probleme în a socializa. Încearcă să discuți cu copilul tău pentru a afla care este “problema”. Fii un exemplu pentru ei! Copiii, începând cu primii ani de viață, copiază ceea ce văd ei la părinți, așadar este primordial ca ei să vadă o familie unită, în care domnește dragostea și pacea. Cu alte cuvinte, dacă un copil sociabil care se exprimă cu ușurință, devine retras și tăcut dintr-o dată nu înseamnă că a devenit brusc introvertit. Vrei un credit imediat? Il primesti rapid la Pro Credite Broker. Și nu, nu e vorba doar despre a fi alături de familie, rude și prieteni, ci de a putea empatiza și cu celelalte persoane, mai puțin apropiate. Copiii mai trebuie să învețe un lucru deosebit de important: Iertarea. Acceptă-ți copilul Acceptarea copilului așa cum este, îi arată copilului că îl iubești necondiționat.

Cele mai tari bai termale la care am fost pana acum.

. Conform psihologilor respectivi, ar trebui să le oferi copiilor tăi afecțiune și să le respecți individualitatea. Încearca să îi faci “intrarea” în grupuri restranse. Vei simți când trebuie să-ți încurajezi copilul să-și facă mai mulți prieteni și când nu. Încă de mici, copiii trebuie permanent încurajați în ceea ce își doresc și ar trebui să le oferi suport  pentru a-și realiza visurile. Studiul a vizat dezvoltarea umană și s-a desfășurat pe mai mulți ani, menționează huffingtonpost.co.uk. Exemplele negative date de părinți, certurile, alcoolul, violența nu reprezintă un mediu pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Ai putea face un test gratuit de personalitate pentru copii, ceea ce ar oferi o idee mai bună despre personalitatea copilului tău, inclusiv despre introversiune. Susține-ți copilul Atunci când înțelegi faptul că al tău copil este introvertit, este posibil să observi că alții ar putea să nu facă ceea ce este mai bine pentru copilul tău. ”Acum, mă duc la ….și mă gândesc că… iar asta mă face să simt…”. Vrei ce este mai bine pentru copilul tău, așa că, atunci când vezi că are tendința să se izoleze îl încurajezi să fie mai sociabil și să petreacă mai mult timp cu prietenii. Încearcă să înțelegei introversiunea Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te asigurai că înțelegi ce înseamnă să fii introvertit. Imprumuturi rapide md. Vrei să-ți susții copilul, dar nu vrei să-l convingi pe profesor să-ți excludă copilul din munca în echipă. Prin iertare, copilul scapă de resentimente care sunt emoții negative. Din dorința de a avea un copil sociabil, părinții aplică sfaturile care îi pot ajuta pe copiii timizi să devină mai sociabili, dar nu vor schimba natura unui copil introvertit. Aceasta este o situație dificilă deoarece munca în grup a devenit o parte integrantă a educației. Acesta poate prefera să-și petreacă timpul singur în timp ce citește sau se angajează în alte activități individuale, decât să caute cu nerăbdare compania altor copii. Forțându-ți copilul să petreacă mai mult timp decât vrea cu alți copii și încercând să-l împingi mai mult să socializeze, el nu-l va face să decât să se izoleze și mai mult. Explicați-le cât de norocoși sunt că au părinți care îi iubesc și cât de important este faptul că au unde să locuiască, față de copiii orfani care cresc la cămine sau față de oamenii nevoiași care nu au ce să mănânce și unde să doarmă.

Cum să discuți cu copilul despre pornografie -

. Acumulând tot mai multe supărări se vor transforma în frustrări pentru că nu au fost scoase la iveală. autentică și plenară, cel puțin pentru o perioadă, o să pară ciudată deoarece presupune depășirea șabloanele zilnice de relaționare care ne păzesc de critica celor din jur, dar care ne și împiedică să ne manifestăm ca ființe întregi. Introversiunea Nu este un răspuns la influențele exterioare este o trăsătură de personalitate. Ce poți face în schimb este să-l ajuți pe profesor să înțeleagă de ce copilul tău nu se bucură de activitățile grupului așa cum fac ceilalți copii. În acel moment el poate începe să creadă că există ceva în neregulă cu el și poate simți că nu îl iubești din cauza acelui defect. Acest tip de emoții sunt de vibrație joasă și ne pot îmbolnăvi. Dacă drăgălașii tăi copii se vor simți tratați cu multă iubire, ei vor deveni mult mai atenți la valorile etice și morale pe care doriți să și le însușească în viață de la voi. Părinții pot observa cum copilul lor nu pare să socializeze așa cum fac mulți alți copii. O înțelegere mai aprofundată a ceea ce înseamnă să fii introvertit poate fi extrem de utilă în educarea copiilor introvertiți. Dacă vor să strângă bani de cadouri pentru copiii de la orfelinate sau pentru bătrânii de la azile nu îi împiedicați de la acest lucru. Ideea este ca tu să-ți înțelegi copilul și să-i ajuți și pe ceilalți să-l înțeleagă. Acest mod de a comunica previne acumulările emoționale prezente și compensările impulsive viitoare. Copiii nu trebuie învățați să se gândească doar la ei, ajungând adulți egoiști, centrați doar pe nevoile personale, ci trebuie să fie recunoscători pentru ceea ce au și să fie generoși și plini de compasiune față de cei din jur. Învățând de la o vârstă fragedă ce înseamnă aceste elemente cheie, vor putea să le dăruiască și ei mai departe, pe măsură ce vor crește. Spre exemplu, introvertiții tind să aibă nevoie de puțini prieteni. Dacă al tău copil opune rezistență în a merge la diverse reuniuni sociale sau la a cunoaște pe cineva, atunci cea mai bună abordare este expunerea treptată. Fii un exemplu de onestitate, echilibru și devoțiune pentru cei mici! Să le pese de semeni Luați-i cu voi la diferite acțiuni umanitare și împlicați-i în întrajutorarea celor mai puțini norocoși dar și a animalelor fără stăpân. Deși noi îi iubim, atunci când încercăm să îi schimbăm, ei pot interpreta acest lucru ca pe o lipsă de iubire. Astfel, vor respecta oamenii, vor iubi natura și mediul în care locuiesc. Este adevărat că un astfel de comportament poate fi semn de depresie, dar în acest caz, noi căutăm să vedem care sunt modificările tiparelor de comportament. Odată ce recunoșți preferințele lui, încearcă să le respectați. În momentul în care ști la ce să te aștepți vei vedea că atitudinile copilului tău sunt destul de normale și nu trebuie să-ți mai faci griji. Dacă se oferă să-i ajute la curățenie sau să gătească ceva, lăsați-i, nu le tăiați aripile! Dacă vor să facă o felicitare sau să pregătească o surpriză pentru cei pe care-i iubesc și apreciază, nu le tăiați elanul. Dacă observi că al tău copil are doar unul sau doi prieteni în timp ce alți copii de vârsta lui au cinci sau mai mulți prieteni, nu-ți face probleme. Acest lucru te poate ajuta să discuți cu profesorul despre comportamentul copilului tău. Natura umană are o slăbiciune aparte pentru formele plenare și autentice. Cu toate acestea, dacă înțelegi că introvertiții sunt fericiți cu mai puțini prieteni și că lipsa unui grup mare de prieteni nu este neapărat o indicație a problemelor de socializare, atunci poți fi mai confortabil cu preferințele sociale ale copilului tău

Comentarios