Ce ne așteaptă în anul 2018

Ce ne așteaptă în anul 2018. Sub pretextul că nu are acoperiş şi că vine iarna, Biserica "Sfântul Ioan Botezătorul" de lângă Registrul Comerţului a primit, anul acesta, de la bugetul local, suma de de lei în două tranşe.

Ce trebuie să știi despre impozitul pe arendă în 2016 – UPDATE

.

Râuri de gunoaie - De ce plutesc gunoaie, nu vapoare pe marile râuri din România?

. Am creat această pagină pentru a avea un loc în care să ne întîlnim și să vorbim fără o temă anume. Sub formă de comentariu putem să scriem aici despre orice simțim să ne transmitem unii altora. Preşedintele CNMT, europarlamentarul Tokes Laszlo, a afirmat, duminică, la Cluj-Napoca, că în acest an nu numai românii îşi sărbătoresc Centenarul Marii Uniri, ci şi maghiarii îşi vor sărbători anul autodeterminării.

Maidanez - Wikipedia

.

Impozitul pe arendă îi pune an de an în dificultate atât pe proprietarii de terenuri, cât și pe fermieri care, de cele mai multe ori, sunt cei care preiau, prin înțelegere cu arendatorul, resp. Ce ne așteaptă în anul 2018. Indeplinesti conditiile necesare pentru a accesa un credit?. Credit Mic pe Termen Scurt. Se pare ca in 2017, creditele nebancare vor avea mai mult aplomb pe latura lor de achizitie.

DoR (Decât o Revistă) De ce o iubim și de ce o urâm pe.

.

Comentarios