Cât dăm la o nuntă?

Și shabby, și chic, și scenografic. Ar fi un pic îndrăzneț să vii la nuntă cu bicicleta, dar să știi că nu ai fi singurul 🙂. Feather Photography este proiectul soților Dragoș și Mădălina, care ne-a plăcut pentru unghiurile ingenioase și pe detaliile care transformă. Imprumut cu aprobare rapida. ← Articolul anterior Articolul urmator → S-ar putea sa-ti placa si. Nunta Florianei și a lui Vlad de la Flori de Mentă Iar Bo Creative Nomad optează adeseori pentru fotografia pe film, cu umbre și lumini accentuate și mai ales pe povești care călătoresc în medii neconvenționale.

Finante personale Archives -

. Meniul este înnoit constant, pe măsură ce eric periferic descoperă ingrediente, tehnici sau alăturări de gusturi care îi bucură, deci scrie-i din timp. Și în ceea ce privește cadrul, și în ce ține de reacțiile personajelor principale. Colecția Contemporia de bijuterii pentru nuntă include și verighete, deci mai poți bifa ceva de pe lista nunții de designist. Ca să nu spui că neglijăm partea masculină a poveștii de nuntă designist, îți arătăm o alternativă cool și pentru ei: costumele , create ca să #escapemajority, așa cum se recomandă. Cât dăm la o nuntă. Așa că o invitație la o nuntă cu design să fie în egală măsură de… designist. Andreea Baniță, maître fleuriste care a studiat în ateliere de la Londra și Paris, este primul nume la care ne-am gândit când am ajuns la designul buchetelor de nuntă. Iar rezultatele te poartă în propriul lor basm.    este micul atelier format din cuplul de arhitecți Irina și Radu, care și-au transpus pasiunea pentru grafică, forme și culori în piese de decor floral. Invitații & papetărie ♥ ♥ Se spune că o invitație reușită ar trebui să joace rolul unui rezumat al atmosferei evenimentului și să te convingă imediat să participi 🙂.

Dacă locuiești în afara țării, să știi că îi poți găsi rochiile și în Europa Centrală și Orientul Mijlociu. Pe cei mai mulți dintre creatorii români pe care îi prezentăm aici o să îi vezi și pe în Poiana lui Stângă, la The Wedding Market, o alternativă la târgurile de nunți clasice și, între noi fie vorba, cam banale. Pe lista noastră, de asta se ocupă ilustratoarea și colecția ei de Wedding Stationary. Rochie Isabelle Vijiiac Atelierul Isabelle Vijiiac ne-a cucerit de la “broderii țesute în atelierele artizanilor parizieni” 🙂. KaleidoLove este noul proiect al Veronicăi Soare, despre minunile căreia ți-am mai povestit anul trecut. Tot bijuterii cu asimetrii și urme de polizor creează și designerul Bianca Grindeanu, aka Bianca Grin, pe care cu siguranță ai cunoscut-o la evenimentele Made in RO din ultimii ani. Și Deer’s Photography este un proiect de cuplu, iar aici accentul e pus pe mult umor și naturalețe. Știm cât e de important un meniu care este nu doar savuros, ci și foarte frumos 🙂. Și asta pentru că Andreea este obișnuită să semneze adevărate proiecte florale create cu atenție după ce a discutat amănunțit cu viitorii miri și le-a ascultat povestea.

Nănași bătuți noaptea trecută la o nuntă din Chișinău: ”au.

. În colecțiile ei găsești și inele de logodnă, și cupluri de verighete din metal reciclat, un omagiu adus de designer “unui mediu sustenabil și poveștilor trecute și viitoare”. Tot la cake bar ne-au făcut să visăm și Andreea și Marius Apostol de la Angeline Cake Boutique, creatori de “prăjituri artizanale și experiențe dulci”, așa cum ne-au povestit. Și tocmai micile vulnerabilități îi ajută piesele să joace rolul unor magneți, așa cum le caracterizează Bianca. Rochie din colecția Rose Water by Christine on the Clouds Probabil că te așteptai să începem secțiunea fashion cu o rochie diafană de mireasă, dar să gândim metodic: o nuntă înseamnă mai întâi o vizită la Starea Civilă, deci o ținută ceva mai relaxată. Ne-au plăcut pentru că și ele merg tot pe o croială relaxată. Cât dăm la o nuntă.

Cum a fost ca româncă la o nuntă a ultimilor samariteni.

Comentarios